Konfor' dan 15 Yeni Mağaza

Konfor' dan 15 Yeni Mağaza
Editör: Aliağa Medya
24 Ekim 2020 - 15:42

Yeni ve modern konseptiyle hem Türkiye’de hem de yurtdışında mobilya ve yatak mağaza sayısını hızla artırmaya devam eden Konfor Mobilya 3 yeni mobilya ve 12 yeni yatak mağazasıyla tasarım ve teknolojiyi konforla buluşturmaya devam ediyor.
1978 yılından beri Konfor markası ile faaliyet gösteren bilgi ve uzmanlığını tüketici ile buluşturan marka İstanbul Bayrampaşa, Tekirdağ Çerkezköy ve Denizli mağazalarını Konfor Mobilya; İstanbul Silivri ve Bahçelievler, İzmir Ödemiş, Üçyol Bahçelievler ve Aliağa, Aydın Kipa AVM, Çorum, Muğla Fethiye, Tekirdağ, Manisa, Mersin ve Sivas mağazalarını ise Konfor Yatak bünyesine ekledi.
Yenilenen konsept ve tasarımları ile yeni mağazalarında da tüketicileri konforla buluşturmaya devam ediyor.
Köklü bir marka olan Konfor’ un bilinirliğinin kalite ve güven anlamında çok yüksek olduğunu söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, “Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kurumsal ve modern konseptte güncel teknolojilere sahip mağazalar ile iddialı hale geldik. Kaliteden ödün vermeden ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturduk” dedi. Ortalama 1.500 metrekare büyüklüğünde olan ve yatak odaları, yemek odaları, koltuk takımları ve genç odaları ile shop in shop Konfor Yatak ürün portföyü bulunan mağazalarını 2021 yılında 20 yeni ilde açmayı hedeflediklerini açıkladı. Erden Gönen, “Mağazalarımız ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunuyor. Ancak 81 ilin en az 70’inde tüketicimizle buluşmayı hedefliyoruz. Köklü bir markayız, amacımız müşterilerimize iyi bir deneyim yaşatmak. İlk modern konseptli mağazamızı 2018 yılında hizmete açtık. Genç ve dinamik kadromuzla temkinli hareket ederek mağaza sayımızı artırmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde insanların evde geçirdikleri sürenin artması, mobilya değiştirme ihtiyacını da beraberinde getirerek, sektörün ne kadar dinamik olduğunu bize bir defa daha gösterdi. Şu anda özellikle Konfor Yatak tarafında mağazalaşma atağı yaşıyoruz. Türkiye penetrasyon hedefimizin üçte birine ulaştık, 150 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz” diye konuştu.


Konfor Mobilya Hakkında:

1978 yılında İzmir'de kurulan Konfor Mobilya, mobilya sektörünün öncülerinden biri olarak konforlu yaşam alanları tasarlıyor. Mobilya sektöründe sahip olduğu tecrübeyi yeni ve modern mağazacılık konseptiyle buluşturan Konfor Mobilya, genç odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından; yatak, baza ve ev tekstiline kadar tüketicilerin konfor ve kalite beklentilerini karşılıyor. 2021 yılını yüzde 30 büyüme ile kapatmayı hedefleyen Konfor Mobilya, yıl içinde Türkiye'nin dört bir yanına ulaşmayı hedefleyen mağazaları ile hizmet kapasitesini genişletecek. Yıllık yaklaşık 20 milyon dolarlık ihracat hacmiyle mobilya sektörünün lider markaları arasında yer alan Konfor Mobilya, İngiltere, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bosna Hersek ve Türkmenistan’ da yer alan toplam yedi mağazasının yanı sıra 33 ülkeye ihracat yapıyor.

Konfor Mobilya ürün grupları, güncel kampanyalar ve mağazalar hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın: www.konfor.com.tr