2021 YILININ İZMİR ŞAMPİYONU EGEM OTOMOTİV

Opel Türkiye tarafından verilen 2021 Satış Performansı Ödülü’nün sahibi Ekmas Group bünyesindeki Egem Otomotiv oldu. 2019 yılından bu yana İzmir’de en çok Opel marka otomobil satışı gerçekleştirip Birinciliği elinden bırakmayan Egem; 2021 ödüllerinde ise Türkiye genelinde Üçüncülük kürsüsünde yer aldı.

2021 YILININ İZMİR ŞAMPİYONU EGEM OTOMOTİV
Editör: Aliağa Medya
08 Nisan 2022 - 11:08
Türkiye Üçüncüsü seçilen Egem Otomotiv her yıl hız kesmeden ödülden ödüle koşuyor. Araç kullanıcılarının vazgeçilmezi Egem markası, Opel standartlarına son derece uyumlu ve alanında uzman çalışanları ile başarısını giderek artırmaya devam ediyor. Müşterilerinin kalplerine dokunan, onlarla sıcak ilişkiler kuran ve güçlü bayi ağlarına sahip Opel Egem hız kesmeden büyüyor.
Egem Otomotiv Genel Müdürü Zerrin Kalay, 2021 yılında adetsel olarak en fazla Opel marka araç satışı yapan ekibine ve Egem’i tercih eden müşterilerine teşekkürlerini iletti. Zerrin Kalay “Egem ailesi olarak yeni normalle birlikte değişen müşteri ihtiyaçlarına, yenilikçi çözümler üretip en verimli şekilde yanıt verdik. Opel Egem, İzmir’de 2021 yılında da en çok Opel araç satan bayi oldu. Türkiye genelinde ise Performans Üçüncüsü ödülüne layık görüldü. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için son derece mutluyuz. Bu yıl da başarılarımızı prestijli ödüller ile taçlandıracağımıza inancımız tam. Yepyeni projelerimizle de geleceğe yatırım yapıyor, başarı hikâyemizi devam ettiriyoruz. Başarılarımızı 2 büyük yatırım ile taçlandıracağımızın müjdesini de verebilirim” ifadelerini kullandı.
Egem Otomotiv’in birinci yatırımı; Citroen markası, Bornova lokasyonunda bulunan Egem Otomotiv’e Temmuz ayında dâhil edilecek. İkinci büyük yatırım ise yıl sonunda Manisa’da gerçekleşecek. Egem Otomotiv, Stellantis Grup bünyesinde bulunan Peugeot, Citroen ve Opel marka araçlar ile müşterileri buluşturacak.