İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar'a otobüs hibe etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar'a otobüs hibe etti
27 Ağustos 2023 - 15:15
İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak Orhanlı mahallesindeki öğrencilerin okula ulaşım sorununu çözmek için Seferihisar Belediyesi’ne bir otobüs hibe etti. Ulamış Köy Meydanı’nda düzenlenen törenle sembolik anahtar Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e verildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar‘ın merkeze uzak Orhanlı Mahallesi’ndeki öğrencilerin ulaşım sorununu çözmek için bir ESHOT aracını Seferihisar Belediyesi’ne hibe etti. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Seferihisar Belediyesi’ne bedelsiz verilen otobüsün sembolik anahtarı Ulamış Köy Meydanı’nda Ata Ekmeği ve Armola Şenliği öncesinde düzenlenen törenle Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'e teslim edildi. Törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları, ESHOT Genel Müdürlüğü bürokratları ile sivil toplum örgütleri ve Orhanlı mahallesi sakinleri katıldı. 

Kökkılınç’a teşekkür plaketi
Törende konuşan İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, “Katılımcı demokrasi yoluyla dile getirdiğimiz, Seferihisar ilçemizin bir ihtiyacının İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce ve ESHOT tarafından dikkate alınmasından mutluluk duyduk” dedi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Kent Konseyi'ne ve ESHOT'a, katkılardan ötürü teşekkür etti.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise İzmir’in tüm ilçelerine ve Seferihisar'a hizmetlerinden ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkürlerini sundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve Seferihisar Belediyesi Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç’a teşekkür belgesi takdim etti.