Aliağa'dan 10 Sporcu Türkiye Şampiyonası'nda!

Kırklareli'nde düzenlenen Oryantiring Bölge Birinciliği'nde Aliağa'dan 10 sporcu Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hak etti.

Aliağa'dan 10 Sporcu Türkiye Şampiyonası'nda!
Editör: Aliağa Medya
27 Nisan 2024 - 00:16


25 Nisan Çarşamba günü Okul Sporları bünyesinde gerçekleştirilen Oryantiring Bölge Birinciliği'ne Kırklareli Cukurpınar köyünde 20 farklı şehrin okulu yaklaşık 500 sporcu ile katıldı. Aliağa Gençlik Spor ve İlçe Müdürlüğü'nün bünyesinde Harun Altun'un antrenörlüğü eşliğinde çalışmalarını sürdüren Aliağa okulları bölgede ilimizi ve ilçemizi gururlandırdı.
Küçük erkekler kategorisinde Aliağa Atatürk Ortaokulu bölge birincisi olurken, yıldız erkeklerde Aliağa Helvacı Ortaokulu bölge dördüncüsü olarak 22 Mayıs'ta Denizli'de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hak etti.
Aynı yarışmada küçük erkekler kategorisinde Atatürk Ortaokulu'ndan Osman Arslandoğan bölge ikincisi, Özel Fen Bilimleri'nden Zeynep Berrak Korman ise yıldız kız kategorisinde bölge beşincisi olarak Türkiye Şampiyonası'na katılım sağlayacak.

Aliağa'dan 13 sporcu ile katılım sağlanan bölge yarışmasında 10 sporcumuz Türkiye Şampiyonası'na katılım sağlayarak büyük bir başarı elde etti.
Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüz Harun Al