Aliağalı Kuaför Yücel Ölmezkaya Memleketine Dönüş Yaptı Ve VIP HAİR STUDİO'YU Açtı!

Aliağalı Kuaför Yücel Ölmezkaya Memleketine Dönüş Yaptı Ve VIP HAİR STUDİO'YU Açtı!
Editör: Aliağa Medya
24 Nisan 2024 - 23:46

Aliağa'lı ünlü kuaför Yücel Ölmezkaya, tecrübesini ve tarzını memleketine yansıtmak için Aliağa'ya döndü ve YÜCEL ÖLMEZKAYA VIP HAIR STUDIO'yu açtı.

Aliağalı kuaför Yücel Ölmezkaya, yurt dışında ve Türkiye'de kazandığı sayısız ödül ve dereceyle tanınıyor. Katıldığı yarışmalarda jüri üyeliği de yapan Ölmezkaya, İngiltere'de yılın kuaförü seçilmiş ve ünlü isimlerin tercihi olmayı başarmış bir isim.

Ölmezkaya, memleketi Aliağa'ya dönüş yaparak YÜCEL ÖLMEZKAYA VIP HAIR STUDIO'yu açtı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan açılışta Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, Aliağa FK Kulüp Müdürü İsmet Oğul, Yeniçeriler Taraftar Derneği Başkanı Mustafa Şah, Folyox System Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yılmaz ve birçok dost ve arkadaş hazır bulundu.
Ölmezkaya, Aliağa'ya hizmet sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçladığını vurguladı. Tek kişilik traş konsepti ile müşterilerine özel ve hijyenik bir ortamda hizmet vermeyi hedeflediğin ive  sadece online randevu sistemi ile  çalıştığını söyledi.
Ölmezkaya, açılışta kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundu. Aliağa'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

YÜCEL ÖLMEZKAYA VIP HAIR STUDIO, Aliağa'da kuaförlük sektöründe yeni bir soluk getirmeyi vadediyor. Tek kişilik traş konsepti, hijyenik ortamı ve uzman kadrosuyla Aliağalılara farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
Yücel Ölmezkaya VIP Hair Studio'ya ulaşmak için:

Adres: My vista Office 2  Atatürk mahallesi
Toki camii yanı.Aliağa