FOÇALI KAYIP VATANDAŞIN CESEDİ BULUNDU

FOÇALI KAYIP VATANDAŞIN CESEDİ BULUNDU
Editör: Aliağa Medya
05 Kasım 2023 - 21:32
İzmir'in Foça ilçesinde, 31 Ekim 2023 Salı gününden beri kayıp olan 64 yaşındaki Salim Tıkansak’ın cesedi Jandarma ekiplerince bulundu. Foça- İzmir Karayolu kenarında yürürken kayarak yaklaşık 2 metre aşağıdaki beton kanalete düştüğü sanılan Tıkansak’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.
Foça’ya bağlı Bağarası Hacı Veli Mahallesi'nde yaşayan, evli, 2 çocuk babası Salim Tıkansak, 31 Ekim 2023 Salı günü öğleden sonra evinden ayrıldı. Günlük rutin gezmesine çıktığı sanılan Tıkansak eve dönmedi. Telefonla da ulaşılamayan Salim Tıkansak’ı kendi imkanlarıyla arayan yakınları, sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirerek, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekibi Salim Tıkansak (64) için arama- kurtarma çalışması başlattı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Foça İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan gelen askerlerden oluşturulan ekip arama çalışmasını sürdürürken teknik ekipler Bağarası Mahallesi ve yakın bölgelerdeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi. Elde edilen sonuçlar ışığında arama kurtarma çalışmalarını özel eğitimli köpeklerle bu günde sürdüren ekipler öğle saatlerinde, kayıp vatandaşın cansız bedenine ulaştı.
Tıkansak’ın; Foça – İzmir karayolu kenarında yürürken ayağı kayarak yaklaşık 2 metre aşağıdaki beton sulama kanaletine düşerek öldüğü sanılıyor.
İncelenmek üzere Foça Devlet Hastanesi’ne götürülen Salim Tıkansak’ın cesedinin daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.
Olayla ilgili olarak ,Foça İlçe jandarma Komutanlığı ekiplerince açılan soruşturma sürdürülüyor.