Aliağa Ülkü Ocakları Sanat Günleri, 8 Mart Kadınlar Günü ve Çanakkale Zaferi Tiyatro Gösterileri

Aliağa Ülkü Ocakları'ndan Mart Ayına Özel Sanat Günleri: Tiyatroda Kadın ve Vatan Sevgisi Buluşuyor

Aliağa Ülkü Ocakları Sanat Günleri, 8 Mart Kadınlar Günü ve Çanakkale Zaferi Tiyatro Gösterileri
Editör: Aliağa Medya
07 Mart 2024 - 00:34
Aliağa Ülkü Ocakları, Mart ayına özel birbirinden anlamlı iki tiyatro oyunu ile sanatseverleri buluşturmaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin önemini vurgulayan oyunlar, Tüpraş Halk Merkezi'nde sahnelenecek.

8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Tiyatro

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak 8 Mart 2024 tarihinde saat 19.00'da Tüpraş Halk Merkezi'nde "Dünya Kadınlar Günü" konulu bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu oyunda, kadınların toplumdaki yeri ve önemi vurgulanırken, Türk tarihindeki önemli kadınlara da değinilecek.

18 Mart'ta Çanakkale Zaferi'ni Anmak İçin Tiyatro

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla 18 Mart 2024 tarihinde saat 18.00'da Tüpraş Halk Merkezi'nde "Çanakkale Zaferi" konulu bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu oyunda, Çanakkale Savaşı'nın kahramanlıkları ve vatan sevgisi konu alınacak.

Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Ulu  yaptığı açıklamada, "Mart ayına özel olarak hazırladığımız iki tiyatro oyunu ile hem Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak hem de Çanakkale Zaferi'nin önemini vurgulamak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu anlamlı etkinliklere davet ediyoruz." dedi.