"Yörük Çorbacısı" açıldı

“Yörük Çorbacısı” açıldı

"Yörük Çorbacısı" açıldı
Editör: Aliağa Medya
11 Eylül 2020 - 16:25
 Aliağa ilçesinde  lezzet duraklarında bir yenisi eklendi. Yeni lezzet duraklarından Yörük  Çorbacısı, Atatürk Mahallesi  istiklal  caddesi üzerinde 102 evler  mevkiinde  davetlilerin katılımıyla açıldı.
Açılışa Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Serdar Berk ,Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  odası Salih Yiyitalp  , S.S. 60 no.lu Aliağa Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi  başkanı Himmet Önder ve davetliler katıldı.
Mehmet Kara’nın sahibi olduğu mekanda zengin çorba çeşitleri ile dikkat çekerken, kokoreç ve kebaplarda  bir o kadar iddialı.
102  evlerde böyle bir mekan eksikliğini görünce açmaya karar verdiklerini ifade eden Yörük çorbacısı İşletmecisi Mehmet Kara ,"Bu civarda  böyle bir mekan yok. Çeşitli çorba ve kebap  çeşitlerimiz var. En çok kelle paçada iddialıyız. Kaliteli hizmet anlayışı, hijyenik koşulları ve birbirinden leziz çorbalar ve kebap ile konuklarımıza damak ziyafeti yaşatmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Başkanlar Serdar Berk, Salih Yiyitalp ,Himmet Önder ise Mehmet Kara’nın açtığı yörük çorbası  işyerinin bol kazanç getirmesini, dilediler .