Aliağalı Servisçiler Aktoprak'la devam dedi

SS Aliağa  servis otobüsleri  motorlu taşıyıcı  kooperatifin  Genel Kurulu'nda  mevcut Başkan Süleyman Aktoprak , yeniden seçilerek güven tazeledi.

Aliağalı Servisçiler Aktoprak'la devam dedi
Editör: Aliağa Medya
11 Eylül 2020 - 17:38
 SS Aliağa  servis otobüsleri  motorlu taşıyıcı  kooperatifinde   yapılan genel kurul toplantısına  tüm üyelerin yanı sıra Aliağa Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp ,Aliağa Esnaf Ve Sanatkarlar odası Başkanı  Serdar Berk  katıldı. Mevcut başkan Süleyman Aktoprak’ın  tek aday olarak girdiği seçimde,  tüm üyelerin oyunun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Kooperatifte yapılan seçime    ve üyeler katıldı.
Yeniden SS Aliağa  servis otobüsleri  motorlu taşıyıcı  kooperatif başkanı Süleyman Aktoprak sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada kooperatifte bulunan üyelerin  faydası için çalışmalarını devam edeceğini söyleyen başkan Aktoprak “Aliağa Servis otobüsleri kooperatife hizmet etmekten gurur duyuyorum  onların faydası için çalışmaya devam edeceğim. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen   ve yalnız bırakmayan ve  Sayın  Oda başkanlarımız  Salih Yiyitalp  ile Serdar Berk’e teşekkür ederiz." Dedi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttik”

Servis otobüsleri servis otobüsleri  motorlu taşıyıcı  kooperatifin   yönetim kurulu üyesi Özgür Ceylan  ise kendilerini  yalnız bırakmayan   kendilerini destek veren  Aliağa Soförler ve otomobilciler esnaf odası  Başkanı Salih Yiyitalp  ile  Esnaf Ve  Sanatlar Odası Serdar Berk’e  Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttiklerini açıkladı.Ceylan”  Aliağa servisçiler kooperatifi genel kurulumuzu hayırlısıyla bitirdik. Bizden desteğini esirgemeyen Şoförler Odası Başkanımız sayın Salih Yiyitalp ve Esnaf odası başkanımız sayın Serdar Berk’e teşekkürler ederiz. Bizde bu desteklerinden ötürü Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçiminde başkanlarımızı desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirttik.” İfadelerini kullandı.