Yeşiltepe :"Emeklilerimizi standa Bekliyoruz"

Disk Emekli-Sen Aliağa Şubesi  28 Haziran-04 Temmuz Dünya Emekliler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Aliağa Demokrasi Meydanında Stand Kurdu .

Yeşiltepe :"Emeklilerimizi standa Bekliyoruz"
Editör: Aliağa Medya
03 Temmuz 2020 - 08:55
Disk Emekli-Sen Aliağa Şubesi   tarafından meydanda kurulan standa üye kayıtları yapılırken İlçede  yaşayan emekliler gelerek  yaşadıklarını sorunlarını aktarıyor.
Başkan Sabahattin Yeşiltepe, “ Emekliler Haftası kapsamında standımızda üye kayıtları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bütün emeklilerimizi örgütlü olmaya davet ediyoruz. Biz birleşe birleşe kazanacağımızı biliyoruz. Üye kaydımız bugün son bulacak. Emeklilerimizi 14.00 ile 18.00 saatleri arasında standımıza bekliyoruz.” Dedi.
 
Öte yandan  Demokrasi Meydanı’nda stant açan DİSK’e bağlı Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe ve yönetimini ziyaret bulunan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç "Saadet Partisi Aliağa ilçe teşkilatı olarak Aliağa Emekli Sen Şube Yönetimince Demokrasi Meydanında ki üye kaydı standını ziyaret ettik, kendilerine başarılar diledik. Ben de bir emekli olarak emeklilerin hayat standartlarının çok düşük olduğunu bu haksızlığın ancak Saadet Partisi iktidarında giderileceğini dile getirdim.” İfadelerini kullandı