Ziya Dalkılıç

Ziya Dalkılıç


''Bir maniniz yoksa çay içmeye geleceğiz''

17 Ekim 2022 - 14:11


Bir bakmışısınız MHP Aliağa İlçe Başkanı kapınızı çaldı? 
Değerli okurlarım.
‘Bir maniniz yoksa çay içmeye geleceğiz’ sloganı, ‘Tanrı Misafiri’ sıfatı ile hemşerilerimizle kucaklaşmayı planlayan MHP İzmir İl Başkanı Sn. Veysel Şahin ve 30 ilçe başkanlığı ile ev ziyaretlerine başladı.
İzmir siyasetine Ülkücü duruş ile yeni hizmet yolları açan MHP İzmir, Tüm ilçelerde ev ziyaretleri talimatları veriyor.
Uzun yıllar siyaset hamlelerini takip eden biri olarak ev ziyaretlerinin siyasetçiler için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum.
Bilindik siyasetçiler;  Mitingler, Siyasi Teşkilat Toplantıları, Kahve ve Mahalle ziyaretleri ile halkla buluşur, kendi bilgi ve birikimlerini idealleri doğrultusunda halka iletir, çok nadir soru alır veya söz hakkı verir.
Veyse Şahin ve 30 İlçe Başkanlığı ise tüm samimiyeti ile bire bir sohbetler ve ortak çözümler için sizleri evinizde ziyaret ediyor. Konuşulması gereken ne var ise konuşuluyor, münazara ediliyor, not alınıyor ve hizmete dönük çözümler için çalışmalar yapılıyor.
Aslında herkesin aradığı şeyde bu değil mi? Siyasetçi ile göz göze gelmek, sormak istediklerini bir çay sıcaklığı ile sorup ve doğrusunu öğrenmek, detay bilmek, özgürce eleştirmek ?
Bu Misyonla Aliağa MHP İlçe Başkanlığı, MHP İzmir İl Başkanlığının önderliğinde Aliağalı hemşerilerimizin evlerine misafir olmaya hazırlanıyor, bir bardak çayınıza dostane sohbetinize talip oluyor.
Millet ile iç içe olan siyaset artık bir bardak çayla insanımızın ayağına kadar getirilip, ortak paydalarla hizmet etme talebinde bulunuyor.
Allah her siyasiye milletinin evine girecek cesareti versin diye dua edip, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve 30 İlçe Başkanını tebrik ediyorum.
Saygı ve Sevgilerimle.