Yağmur Aliağa'da etkili oldu, yollar göle döndü

İzmir’in Aliağa ilçesinde etkili olan sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.

Yağmur Aliağa'da etkili oldu, yollar göle döndü
11 Mart 2023 - 18:39

İzmir'in Aliağa ilçesinde etkili olan sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından sağanak yağış İzmir'de etkili oldu. Öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış, Aliağa'da da cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağmur, sürücü ve vatandaşlara da zor anlar yaşattı.

Öte yandan Hacı Ömerli Mahallesinde,  CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Ali  Dündar    Tarla'dayoğun yağmu yağışında  tarlada mahsur kalan  3 vatandaşı taralda    alıp, eski köy yolundan   mahalleye getirdiği sırada  Kuzeye ege otoyolun köprü altında  otoyoldan  gelen  biriken sular sebebiyle  araçlarından  mahsur kaldı.  Sulların  arac direksiyon seviyesin yükselmesi neticesinde  sürücü Ali Dündar ve yanındakinler aracın üstüne çıktı. Meclis üyesi Ali Dündar  telefonla yardım istemesi neticesinde bölgeye  gelen Aliağa Belediyesi ait kepce  sürücü Ali Dündar ve yanındakinler kurtardı. su dolu Araç ise kurtarıcı vasıtasıyla  kurtarıldı. Vatandaşlar zaman  zaman yağmurda  bu köprü altında araçların kaldı ve Kuzeyege otoyol yetkililerin buradaki menfezlerin dar yaptığı iddia ettiler.
Ayrıca Sağanakla beraber Aliağa Kapalı Pazar Yeri'ni de su bastı. O sırada pazar yerinde satış yapan esnaf zor anlar yaşadı.