TÜRK Eğitim Sen Aliağa Şubesinde bayrak değişimi

 TÜRK Eğitim Sen Aliağa Şubesinde bayrak değişimi
Editör: Aliağa Medya
30 Kasım 2022 - 23:09
TÜRK Eğitim- Sen Aliağa  Şubesinde bayrak değişimi yaşandı. Şube Başkanı Harun Okkay görevini yönetim kurulu üyesi ve İlksan Aliağa Temsilcisi Osman Öngören’e devretti.

Harun Okkay, Türk Eğitim- Sen Aliağa Temsilciliğinden    yaptığı yazılı açıklamada görevini bıraktığını duyurdu.

Okkay açıklamasında, “İnsan bazen gitmeli, gitmeyibilmeli ;şehirden, gönülden, makamdan...
Bu şehirdeyim ve de eminim ki gönlünüzdeyim ama artık mental olarak yorulduğum, misyonumu tamamladığıma inandığım makamdan gitme vakti..
Sendikamızın başkanlığını yaptığım süreçte yönetim kurulumla beraber bu şehirde sendikal bir başarı sağladığımıza inanıyorum. Mazlumun yanındaydık, ezilenin ah demesine dahi fırsat vermeden yardımındaydık, liyakatsizliğin karşısında dimdik durduk.. Onlarca defa  şikayet edildik defalarca müfettiş ve savcılık ifadesi verdik ve günün sonunda hepsini bir onur nişanesi rütbe olarak gururla taşıdık..
Amacımız bir eğitim sendikası olmanın dışında toplumun tüm yaraları ile ilgilenen topyekün bir sivil toplum kuruluşu olmak, bir iyilik hareketi oluşturmaktı ve de bunu da başardık.
Ve artık şahsım için gitme vakti geldi. Bundan sonra sendikama okul temsilcisi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Onurla yaptığım bu görevi sürecin en başından beri yanımdan bir dakika dahi ayrılmayan İlksan Aliağa Temsilcisi Osman Öngören'e devrediyorum.
Huzurunuzda yönetim kurulumdaki arkadaşlarıma ve siz değerli üyelerimize çok teşekkür ederim bu kutlu yolu beraber yürüme onurunu bana verdiğiniz için..Sürç-ü lisan ettiysek affola..Hakkınızı helal edin..Var olun..” ifadelerini kullandı.