TOKİ, Aliağa'da Sanayi Depolama Alanı Satacak

 TOKİ, Aliağa'da Sanayi Depolama Alanı Satacak
Editör: Aliağa Medya
13 Aralık 2020 - 00:57
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 27  ilde bulunan 141 adet arsayı satıyor ve 3 muhtelif arsayı kiralıyor. Satış listesinde Aliağa’ da Sanayi Depolama Alanlarında mevcut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kocaeli, Çanakkale, İzmir, Erzurum, Niğde, İstanbul, Şanlıurfa, Tekirdağ, Ankara, Gaziantep, Hatay, Gümüşhane, Afyon, Osmaniye, Konya, Antalya, Diyarbakır, Siirt, Nevşehir, Samsun, Mardın, Kırşehir, Balıkesir, Van, Elazığ, Karabük, Kahramanmaraş illerinde bulunan 141 muhtelif arsanın satışı yapılacak
60 ay vade imkanı
Konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, plansız arsalar, park ve dinlenme alanları ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalar için yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunuluyor.
Toplam 2 milyon 42 bin 382 metrekare büyüklüğündeki arsalar Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van'da bulunuyor.
Osmaniye'de iki, Konya'da bir arsanın kiraya sunulacağı açık artırma, 24-25 Aralık'ta 10.30 ve 14.00 saatlerinde dört ayrı oturum halinde yapılacak.
Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.
Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.