Tahir Şahin, Memleket Partisi'ne geçti

Menemen’de CHP’den 4 dönem belediye başkanlığı yapmasının ardından son seçimde aday gösterilmeyen Tahir Şahin, Memleket Partisi’ne geçti.

Tahir Şahin, Memleket Partisi'ne geçti
Editör: Aliağa Medya
05 Haziran 2021 - 21:30
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin ilk il binası açılışını İzmir’de gerçekleştirdi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin ilk il binası açılışını İzmir'de gerçekleştirdi. CHP'ye oy veren İzmirlileri partisinin saflarına davet eden İnce, "Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Bu sefer yarım kalan işimizi tamamlayacağız" dedi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binası açılışı ve bir dizi programı gerçekleştirmek üzere İzmir'e geldi. Önce Kemeraltı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan İnce, daha sonra partisinin il binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Meydanı yakınında bulunan alana geldi. Buraya seçim otobüsüyle gelen Genel Başkan İnce, kendisini karşılayan partililerle buluştu.
Menemen Belediyesi eski başkanı Şahin, Memleket Partisi'ne katıldı

Muharrem İnce, kendisini karşılayan partililere hitaben yapacağı konuşma öncesinde sürpriz olarak açıkladığı, Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin'in partiye katıldığını açıkladı. Eski başkan Şahin'i takdim ederek kendisine rozet takan Muharrem İnce, "20 yıl Menemen'i yöneten kişiyi aday göstermeyince ilçeyi AK Parti'ye teslim ettiler. Tahir Şahin'e de rozetini takıyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.