Muharrem İnce :Akıllı siyaset yapacağız

Muharrem İnce, İzmir'de CHP'li seçmenden oy istedi: Zorla oy veriyorsan, yerin Memleket Partisi

Muharrem İnce :Akıllı siyaset yapacağız
Editör: Aliağa Medya
05 Haziran 2021 - 22:02
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binası açılışı ve bir dizi programı gerçekleştirmek üzere İzmir'e geldi. Diğer yandan kurucu ilçe başkanları de netleşti. Menemen'de ise Berna Eyinç Kurucu Menemen İlçe Başkanı Seçildi.
 Başkan İnce, ayağının tozuyla kent ekonomisinin can damarlarından Kemeraltı’na gitti. Kemeraltı’nda esnaflarla sohbet eden İnce, vatandaşların sorunlarını dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. İnce ve beraberindeki grup ilk olarak Kızlarağası Hanı'nda bulunan çay bahçesinde kahve içti. Muharrem İnce'ye İl Başkanı Cüneyt Oğuz da eşlik ederken Memleket Partisi'ne geçeceği iddia edilen Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de heyet içersinde olduğu görüldü.
Önce Kemeraltı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan İnce, daha sonra partisinin il binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Meydanı yakınında bulunan alana geldi. Buraya seçim otobüsüyle gelen Genel Başkan İnce, kendisini karşılayan partililerle buluştu.
Muharrem İnce, kendisini karşılayan partililere hitaben yapacağı konuşma öncesinde sürpriz olarak açıkladığı, Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin'in partiye katıldığını açıkladı.
Muharrem İnce seçim otobüsünde yaptığı konuşmada AK Parti iktidar olmasın diye CHP'ye oy veren seçmenlere hitap etti. İzmir'de özellikle bu düşüncede olan vatandaşların çok olduğunu dikkat çeken İnce, "Ben babadan Atatürkçüyüm diyenler, özellikle İzmir'de çok var bu. Memnun değilim ama AK Parti mi gelsin, Allah kahretsin zorla CHP'ye veriyorum diyenler var. Senin yerin tam da Memleket Partisi" açıklamasında bulundu.
Ülkücülere, İYİ Partililere, HDP'lilere ve seçimde oy vermeyenlere seslenen, "Boşlukta kalma güzel kardeşim. Senin yerin de burası. Sandığa gitmiyorsan, bu düzen değişmez diyorsan, umutlarını yücelt, gel Memleket Partisi'ne. Bunu birlikte başaracağız. Türkiye'nin bu kötü gidişine birlikte el koyacağız. Meydanlarda kavga etmeyeceğiz. Savaşa değil seçime giriyoruz. Onlar bizim düşmanımız değil rakiplerimiz. Siyasetin dilini değiştireceğim. Siyasete mizahı, zekayı getireceğim. Akıllı siyaset yapacağız. Bizim diğerlerinden farkımız ne?" dedi.
Konuşmasının ardından alanda zeybek oynayan gençleri izleyen İnce, daha sonra il binasına geçerek partisinin il binası açılışını gerçekleştirdi.
İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU
Diğer yandan Memleket Partisi’nin bazı ilçelerdeki kurucu başkanları da belirlendi. Liste ise şöyle:
Menemen-Berna Eyinç, Dikili-  Gökhan Semercioğlu, Buca-Nizamettin Kalkan, Gaziemir-Nur Dilsiz, Menderes- Abdurrahman Eygener, Torbalı-Serkan Kesici, Bayındır-Tahir Damlaoğlu, Kiraz-Devrim Çiçek, Urla-İsmail Sever, Seferihisar-İbrahim Yılmaz