Silahlı saldırıda ölen esnaf Hasan Türk  toprağa verildi

Silahlı saldırıda ölen esnaf Hasan Türk  toprağa verildi
Editör: Aliağa Medya
19 Mayıs 2021 - 21:27

İzmir'in Aliağa ilçesinde tabancayla vurularak hayatını kaybeden  ilçenin tanınan  ve sevilen esnaflarından     son yolcuğuna uğurlandı.
Dün Kültür Mahallesi Onat Kutlar Sokak'ta .Ç. B. amcası O.B. ile birlikte annesinin çalıştığı pide restoranına geldi. A.Ç. ve A.Ç.'nin dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Behçet Marangoz'un. ile Ç.B. ve amcası O.B. arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmüsi üzerine  Ç.B., annesini bıçakla yaraladıktan sonra Behçet M.'ye tabancasıyla ateş etti. Kanlar içerisinde iş yerinden kaçan anne’ye  yardım etmek isteyen market sahibi Hasan Türk de Ç.B.'nin silahlı saldırısına maruz kaldı.  ,Ç.B. tarafından silahla vurularak yaralanan ve Aliağa Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Türk ise, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti
 İlçenin tanınan  ve sevilen esnaflarından  Hasan Türk Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Esnaf Hasan Türk’ün  cenazesi, Kültür mahallesi Yeşiltepe   Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aliağa Mezarlığında toprağa verildi.