Aliağa'da 2 kişinin öldüğü olayla ilgili 2 tutuklama

Aliağa'da 2 kişinin öldüğü olayla ilgili 2 tutuklama
Editör: Aliağa Medya
19 Mayıs 2021 - 18:26

İzmir'in Aliağa ilçesinde annesinin dini nikahlı eşini ve bir market sahibini tabancayla vurarak öldürüp, annesini bıçakla yaralayan cinayet şüphelisi ve amcası tutuklandı.
Olay  dün saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı Kültür Mahallesi Onat Kutlar Sokak’ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Ç.B. ve amcası O.B., Ç.B.’nin annesi A.Ç. ve A.Ç.’nin dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Behçet Marangoz’un çalıştığı pideci dükkanına girdi. Burada Ç.B. yanındaki bıçak ile annesi A.Ç.’yi yaraladı. Ç.B. daha sonra annesinin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz’a da tabancayla ateş etti.
Vücuduna mermiler isabet eden Behçet Marangoz yere yığılırken, A.Ç. ise yaralı halde iş yerinden kaçtı. Yaralı Bayana yardım etmek isteyen market sahibi Hasan Türk de Ç.B.’nin silahlı saldırısına maruz kaldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırgan Ç.B. ve amcası O.B., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A.Ç.’nin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yine Ç.B. tarafından silahla vurularak yaralanan ve ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Türk ise, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oğlu tarafından vurulan A.Ç. ise ağır yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen A.Ç. buradan İzmir'de bir hasteneye sevk edildi.
Öte yandan meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan Ç.B. ve O.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Şakran cezaevine gönderidi.