Şehit ve Gazi Yakınları Şehit Murat Coşkun Ortaokulu'nda

Şehit ve Gazi Yakınları Şehit Murat Coşkun Ortaokulu'nda
Editör: Aliağa Medya
14 Mart 2024 - 12:24
Aliağa'da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Sevgi ile Koruyalım" projesi kapsamında şehit ve gazi yakınları Şehit Murat Coşkun Ortaokulu'na ziyarette bulundu. Okula adını veren Şehit Murat Coşkun'un ailesi de bu anlamlı ziyarete katıldı.

Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malülleri  ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından okul öğrencilerine şehitlik ve gazilik üzerine sunum yapıldı. Sunumun ardından öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak polislerle bir araya geldi. Ziyaretin son bölümünde ise yunus polisler okul bahçesinde motor gösterisi sunarak öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Okul Müdürü Bengül  Özelçi  yaptığı açıklamada, "Şehit ve gazi yakınlarımızı okulumuzda ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Bu anlamlı ziyaretle şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadığımızı ve onların aileleriyle her zaman birlikte olduğumuzu göstermiş olduk. Ayrıca yunus polislerimizin muhteşem gösterisi için de kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Şehit Murat Coşkun'un babası ise yaptığı konuşmada, "Oğlumuzun adını taşıyan bu okulda şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmek bizim için çok duygusal bir an. Bu anlamlı programı düzenleyenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, şehit ve gazi yakınlarının öğrencilerle sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi