Aliağa Gençlik Merkezi Minik Taekwondocularından İki Kupa Birden!

 Aliağa Gençlik Merkezi Minik Taekwondocularından İki Kupa Birden!
Editör: Aliağa Medya
14 Mart 2024 - 21:36
Aliağa Gençlik Merkezi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları, Aydın Kuyucak'ta düzenlenen Minikler Taekwondo Şampiyonası'ndan iki kupa ile döndü. 20 ilden 600'e yakın sporcunun katıldığı turnuvada Aliağalı sporcular büyük bir başarı elde etti.

8-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada 57 kg erkeklerde Emirhan Okmar altın madalya, 45 kg bayanlarda Zehra Uysal gümüş madalya, 45 kg erkeklerde Halit Efe Süzer gümüş madalya ve 57 kg bayanlarda Büşra Bozkurt bronz madalya kazandı. Bu madalyalar ile Aliağa Gençlik Merkezi Kulübü erkekler kategorisinde 2.lik, genel klasmanda ise 2.lik kupasını evine götürdü.

Antrenör Ziya Cönge, minik sporcuların ilk müsabaka deneyimlerini aileden uzak kalarak ve heyecanla yaşadıklarını, bunun onlar için güzel bir deneyim olduğunu söyledi. Cönge, miniklerin bu performansının geleceğe ışık tuttuğunu da sözlerine ekledi. Antrenör Cönge, önümüzdeki dönemde yıldızlar ve gençler kategorilerinde ulusal ve uluslararası müsabakalara katılacaklarını ve çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.