Ramazan ayında da her sofraya uygun bir Banvit var

Piliç, hindi, şarküteri ve ısıtılarak tüketilmeye hazır ürünleriyle geniş bir yelpaze sunan Banvit, Ramazan ayında da tüketicilerinin iftar ve sahur sofralarına lezzet ve kolaylık katmaya devam ediyor...

Ramazan ayında da her sofraya uygun bir Banvit var
Editör: Aliağa Medya
17 Nisan 2021 - 18:01
Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen beyaz et markası* Banvit’in geniş ürün çeşitliliğiyle “Türkiye bu Ramazan Banvit’se tamam” diyor. Geleneksel iftar sofralarında tercih edilebilecek Banvit’in piliç ve hindi eti ürünleri yanında, sahur sofraları için de lezzetli alternatifler mevcut. Şarküteri grubundaki sucuk, salam, jumbo sosis ve hindi füme ürünleri veya döner, nugget, schnitzel, köfte ya da kebap gibi ısıtılarak tüketilmeye hazır lezzetleri tercih edilebilir.
 
Banvit’in Ramazan ayında tüketicilerine sunduğu diğer bir kolaylık ise özel şoklama teknolojisiyle ürettiği Dondurulmuş Piliç Baget, Bonfile Göğüs, Kanat ve Izgara Tava ürünleri. Kilitli aç-kapa ambalaj özelliğine sahip bu ürünler, ihtiyacınız kadarını poşetten alıp kalanını bir sonraki kullanımınıza kadar derin dondurucuda güvenle saklamanıza olanak sağlıyor. -40 derecede hızla dondurulan ürünler hem birbirlerine yapışmıyor hem de besin değerleri ve lezzetleri daha çok korunuyor. 
 
Banvit BRF Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Gürleroğlu, “Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen beyaz et markası* olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla Banvit olarak son dönemde dondurulmuş ve şarküteri grubundaki yeni ürünlerimizin üretimine hız verdik. Ramazan ayında tüketicilerimizin sofralarına lezzet ve kolaylık katacak, alternatif ürünlerimizle de yer almak için hazırlandık. Ramazan dönemi iletişimimizi de bu noktadan yola çıkarak “Türkiye bu Ramazan Banvit’se Tamam” diyor sloganıyla gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde sofralara lezzet katacak yeni ürünlerimizi de tüketicilerimizin beğenisine sunmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.