MHP İzmir'den Önemli Çalıştay

Şahin, İzmir’in Makûs Talihini Yenmeli

MHP İzmir'den Önemli Çalıştay
Editör: Aliağa Medya
01 Aralık 2023 - 22:20
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Yerel Yönetim Çalıştayına” hazır. İzmir’in en önemli kurumlarının temsilcileriyle gerçekleştirilecek olan çalıştay ile ilgili konuşan İl Başkanı Şahin, “Hedefimiz İzmir’in sorunlarını, sorunları yaşayan insanlarımızla konuşmak, yetkin ve uzman temsilcilerle dertlerimize çözüm yolları bulmaktır. Yüksek katılımlı ve çok paydaşlı çalıştayımızın partimize ve Cumhur İttifakımıza İzmir yerelinde büyük faydalar sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

MHP İzmir İl Başkanlığı 2 Aralık Cumartesi Günü Balçova Termal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek çalıştaya hazır. İzmir’in yerel sorunları ile ilgili düzenecek çalıştaya Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (İESOB), İzmir Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi,  İzmir Ticaret Borsası (İTB), Türkiye Kamu Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Ege Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Dokuz Eylül Üniversitesi, Demokrasi Üniversitesi, MHP İzmir Teşkilatları, İzmir Ülkü Ocakları, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği, Şehir Plancıları, Altyapı Uzmanları, Kamu Yönetimi Uzmanları, Gazeteciler ve şehir bilimciler katılıyor.  Çalıştay ile ilgili olarak, “İzmir büyük bir şehir, İzmir sorunları olan ve sorunlara açık bir şehir. Ortak akılla ve bilgiyle çözüme kavuşturacağımız meseleleri masaya yatırmak istedik. Önemli sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz.” Dedi.

Önemli Bir Kadro İle Çalışacağız

Çalıştayın çok önemli bir kadro ile gerçekleştirileceğinin de altını çizen İl Başkanı Şahin, “İzmir’in en önemli kurumların temsilcileri ve alanlarında uzmanların katılacağı ortak akıl platformumuzun çok büyük destek gördüğüne şahit olduk. Bu bizi gayretlendirdi. Önemli bir kadro ile İzmir’i masaya yatıracağız. Hepimizin malumu olduğu gibi İzmir sorunlar yaşayan ve iyi planlanmadığı için sorunlara da her zaman açık olan bir şehir. Bunu da zaten görüyor ve zararlarını hep birlikte yaşıyoruz. Buradan çıkacak sonuçların İzmir’in kaderini değiştireceğine inanıyorum” açıklamasını yaptı.

İzmir Makûs Talihini Yenmeli

“İzmir’in yaklaşık çeyrek asırdır aynı siyasi gelenek tarafından yönetildiğini, yerel olarak da bu yönetim tarzının şehrimize bir şey kazandırmadığını da hep birlikte görüyoruz.” Diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “2024 Seçimlerinin İzmir’in makûs talihini değiştireceğine ve Cumhur İttifakı’nın İzmir’in geleceğini aydınlatacağına inanıyorum. Bu çalışmamız da bu sebeple büyük önem taşıyor.” Dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği ve “Fikir Birliği, Güç Birliğidir” özsözü ile başlayacak olan çalıştay 2 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Balçova Termal Tesisleri Çakabey Salonu’nda gerçekleştirilecek.