CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyesinden Adaylık İstifası

CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyesinden Adaylık İstifası
Editör: Aliağa Medya
02 Aralık 2023 - 00:59
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeyle, 2023 Mahalli  idareler seçimlerinde  aday adayı olmak  isteyen,  CHP il, ilçe ve belde başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin mevcut görevlerinden istifa için1 Aralık’a kadar süre belirlemişti.

Bahse konu ile ilgili  CHP  Aliağa İlçe örgütünden  yapılan yazılı açıklamada , CHP Aliağa ilçe Yönetim Kurulunda görevli yöneticilerinden  iİçe Sekreteri Avukat Çiğdem Armutlu tarafından müracaatta bulunduğu ve Aday adayı olmak için müracaat eden başka ilçe yöneticilerin  bulunmadığı belirtildi.
İlçe Başkanlığından  açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Mahalli İdareler Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen CHP il, ilçe ve belde başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin 1 Aralık Cuma günü saat 17.00'ye kadar görevlerinden istifa etmeleri gerektiği ilgi genelge ile bildirilmiştir.
Bu kapsamda CHP Aliağa ilçe Yönetim Kurulunda görevli yöneticilerimizden ilçe Sekreteri Çiğdem Armutlu tarafından müracaatta bulunulmuştur.
Aday adayı olmak için müracaat eden başka ilçe yöneticimiz bulunmamakta olup, ilçe Yönetim Kurulumuz mevcut diğer yöneticilerimizle görevine devam etmektedir”