MHP İzmir'de Veysal  Şahin, yeniden seçildi

MHP İzmir'de Veysal  Şahin, yeniden seçildi
Editör: Aliağa Medya
18 Eylül 2023 - 00:13
MHP İzmir İl kongresinde Veysel Şahin yeniden aday oldu ve seçildi. Tek adaylı kongrede Şahin'in listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. Öte yandan 600 delegenin oy kullandığı kongrede Şahin 587 oy aldı.
Divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Semih Yalçın, üyeliklere ise İzmir Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyesi Burak Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, İzmir İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşma yaptı. Büyükataman konuşmasında “Büyük bir tarihî mirasın temsilcisi olan MHP; atalarımızın yürüdüğü istikamette dikilmiş mücessem bir kilometre taşıdır. MHP, tevarüs ettiğimiz millî değerleri yaşatıp gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğunu iliklerinde hissedenlerin buluşma noktasıdır.  MHP; ecdadımızdan aldığı ilhamla bugünün iç barış ve refahını, atinin küresel önderliğini sağlamayı gaye edinen bir siyasi teşekküldür.” İfadelerini kullandı.