MHP Aliağa 'dan İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz'e "Öğretmenler Günü" Ziyareti

MHP Aliağa 'dan İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz'e "Öğretmenler Günü" Ziyareti
Editör: Aliağa Medya
25 Kasım 2023 - 12:38
24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa  İlçe Başkanı Nuray Aydemir  ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Millî Eğitim Müdürü  Erdoğan Akyüz’e  nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlce  Millî Eğitim Müdürü  Erdoğan Akyüz , Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe  Başkanı Nuray Aydemir ‘e  ve yönetimine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından  İlçe  Teşkilatından yapılan açıklamada “24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Erdoğan Akyüz beyi, İlçe Başkanımız Nuray Aydemir ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutladık.Bu vesile ile Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Şehit öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan   MHP Aliağa İlçe Başkanı  Nuray Aydemir  ve Yönetim kurulu üyeleri Emekli öğretmenlerinden  Nevzat Akgün ve  eşi Sevin Akgün ile  Eski Belediye Meclis Üyesi  Emriye Erdoğan'ı evlerinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.