MHP  Aliağa'da Görev Bölümü

MHP  Aliağa'da Görev Bölümü
Editör: Aliağa Medya
07 Mart 2021 - 01:15
MHP Aliağa İlçe Teşkilatının Olağan divan kurulu toplantının ardından  Basın ve Sosyal Medya'dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Ziya Dalkılıç  , STK'lardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Altan Yıldırım atandı.


MHP Aliağa İlçe Başkanın  Abdurrahim Aydemir 'in öncülüğünde gerçekleşen Olağan Divan Kuru toplantısında alınan karalar doğrultusunda  İlçe teşkilatın Basın ve Sosyal Medya'dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Ziya Dalkılıç  , STK'lardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Altan Yildirim göreve getirildi.


STK'lardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen belediye meclis üyesi ve Altan Yildirim  kendi  sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan yardımcılığı görevini şahsıma uygun gören Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanım ve Divan kurulu üyelerine ayrıca her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muvaffak etsin inşallah.” İfadelerini kullandı.


Basın ve Sosyal Medya'dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Ziya Dalkılıç   ise   sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise “Daha küçük yaşlarda mensubu olduğumuz Ülkücü Davaların her mertebesinde Alemlerin Rabbi bize hizmet etme rızkını bağışladı. Ve bugünde şerefle hizmet ettiğim davamın Aliağa İlçe Başkan Yardımcılığını, Bayburt'un içinden çıkıp gelen işçi Ziya'ya nasip etti. Allah'a hamd ve sünalar olsunki çektiğimiz ve sabrettiğimiz her zorluğun karşısında bize mükafatlar ile karşılık verdi. Beni bu şerefli göreve Atayan başta Değerli Ağabeyim, Aliağa Uç beyim, İlçe Başkanım Abdurrahim Aydemir beye ve samimiyetimizin, hizmet aşkımızın varlığına inanan değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah bu yolda bize her türlü mükafatı verdi, bundan sonra arzumuz bu yolda Şahadete varana kadar hizmet etmektir.”İfadelerin kullandı