Başkan Oğuzhan , yeniden hizmete açılan işyerlerini ziyaret etti

Editör: Aliağa Medya
07 Mart 2021 - 12:33
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan , koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır müşteri kabul edemeyen  kafe, kahvehane ve lokanta yeniden kontrollü olarak  iş yerlerini açan esnafı ziyaret etti.

İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan, bir yandan iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, diğer yandan korona virüse karşı önlemlerin gevşetilmemesi ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesini hatırlatarak  maske dağıttı.    
Esnaf da yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, korona virüse karşı önlemlerini almaya devam edeceklerinin söyledi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan başkan Oğuzhan “ Uzunca bir süreden sonra yeniden açılan cafe, kahvehane ve lokanta esnaflarımıza hayırlısı olsun dedik. Umarız covid-19 dan kısa sürede kurtuluruz. İnşallah pandemisiz güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız. Maske mesafe ve hijyene dikkat edelim.” ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı  Özlem Şan Oğuzhan  Esnaf ziyaretine CHP Belediye Meclis üyesi Hakan Turan ,Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve Gençlik kolları Başkanı Ahmet Orhan  eşlik etti.