İzmir'de jandarmadan 'Sabri Abi' ismiyle kumar baskını

İzmir'in Bornova ilçesinde, jandarma ekiplerince ‘Sabri Abi' ismiyle kumar baskını gerçekleştirildi. Baskında 60 kişiye toplamda 288 bin 300 lira ceza kesilirken, içeride bulunan duvarlarda “Kolpaçino” filmine atıfta bulunulan panoların asılı olması ise dikkat çekti.

İzmir'de jandarmadan 'Sabri Abi' ismiyle kumar baskını
Editör: Aliağa Medya
01 Mayıs 2021 - 10:26
İzmir’in Bornova ilçesinde, önceden depo olarak kullanılan adreste kumar oynayan 60 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Baskında 60 kişiye toplamda 288 bin 300 lira ceza kesilirken, içeride bulunan duvarlarda "Kolpaçino" filmine atıfta bulunulan panoların asılı olması ise dikkat çekti.

Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı 3 Asayiş Timi ve Jandarma Asayiş Komando Timi ekiplerince, Bornova ilçesi Kavaklıdere Mahallesi'nde bulunan ve önceden depo olarak kullanılan adrese gece saatlerinde kumar baskını düzenlendi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında tam kapanma kurallarına uymayan ve baskında içeride    Tombala olarak tabir edilen kumar oyununun oynandığı tespit edilerek kumar oynadığı tespit edilen ( 60 ) kişiye 5236 Sayılı Kabahatler kanunu geregi  Toplam : 80.160 para cezası uygulandı
6 ayrı materyale ise ekipler tarafından el konulurken kumar oynamak için yer ve imkan sağladığı tespit edilen O.A., İ.M. ve S.K. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
   
Öte yandan  depo Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenmek suretiyle faaliyetten men edildiği öğrenildi.