İzmir'de jandarma ekipleri aranan 5 kişi yakaladı.

İzmir'de jandarma ekipleri aranan 5 kişi yakaladı.
Editör: Aliağa Medya
19 Ocak 2023 - 13:44
İzmir’in 5 ilçesinde jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Aliağa İlçesindeki operasyonda  16 yıl 1o Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslarla ilgili çalışmalar yürüttü. lgili Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordine ve talimatları doğrultusunda, ilçe jandarma komutanlıkları ve jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından, sorumluluk sahasında yürütülen planlı çalışmalar sonucu, 12-15 Ocak tarihleri arasında Aliağa, Seferihisar, Dikili ,Kınık Bornova operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda, tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında 10 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.T ile kasten yaralama suçlarından hakkında 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.U, 3 farklı suçtan hakkında 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.T. ve hakkında 14 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.D. ile 16 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Y. yakalandı.
Yakalanan zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Günün Başlıkları