İlçe Milli Eğitim Personeli İftar Yemeğinde buluştu

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü   Erdal Bayhan   ilçe Milli  Eğim Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle öğretmen evinde iftar yemeğinde bir araya a geldi

İlçe Milli Eğitim Personeli İftar Yemeğinde buluştu
Editör: Aliağa Medya
27 Mayıs 2019 - 10:49
Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü   Erdal Bayhan   ilçe Milli  Eğim Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle öğretmen evinde iftar yemeğinde bir araya a geldi..

Yemekte kısa bir konuşma yapan Erdal Bayhan şunları söyledi “Biz biliyoruz ki milli eğitim personeli olarak, bu camianın güzide personelleri olarak bu ülkenin evlatlarına çok şeyler kazandıracağız. Bu ülkenin öğretmenlerine çok şeyler kazandıracağız. Hizmet verdiğimiz insanlarla birlikte ülkemizin gelişimine katkıda bulunacağız. İşte bu duygu ve düşüncelerle biliyoruz ki siz değerli personelimin bu sürece çok değerli katkıları var. Sizlerle birlikte güçlüyüm. Her sohbette ifade ettiğim şey bu. Şube müdürüm, şefim, memurum, hizmetli arkadaşım, şoförüm ve diğer tüm paydaşlarımla birlikte biz Aliağa Milli Eğitim Müdürlüğünü yönetmeye, Aliağa’nın çocuklarına, Aliağa’nın öğretmenlerine hizmet etmeye adayız. Bu noktada emeğiniz büyük. Sizlere vermiş olduğunuz emekten dolayı teşekkür ediyorum. Diliyorum ki bu birlik ve beraberlikle nice iftarlar yaşayalım. Nice Ramazanlar yaşayalım. Nice bayramlar yaşayalım. Önümüz bayram. Mutluluk, barış ve sevgi dini olan İslam’ın mensupları olarak bayramı sevgiyle, saygıyla, dayanışmayla yaşayalım. Şimdiden yaklaşan bayramınızı da tebrik ediyorum. Bundan sonraki güzel günlerde hep beraber olmak dileğiyle sizlere afiyetler diliyorum.” dedi.

Dualar Eşliğinde Açılan Orucun Ardından Konuklar Çay Ve Tatlı Ikramları Eşliğinde Sohbet Etti