Helvacı Gençlik ve Dayanışma Derneği Kadınlar Festivalinde Stant açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında bu yıl 10

Helvacı Gençlik ve Dayanışma Derneği Kadınlar Festivalinde Stant açtı.
Editör: Aliağa Medya
10 Mart 2019 - 22:05
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında bu yıl 10.'sunu düzenlediği “Kadın Festivali” Kültürpark 3 No'lu Hol'de, binlerce İzmirli kadının katılımıyla gerçekleşti.

Renkli görüntüler ve ilginç gösterilere sahne olan festivalin açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tunç Soyer  ile birlikte ilçe belediye başkanları ve eşleri de katıldı. Konuşmaların  ve söyleyişlerin ardından Başkan Aziz Kocaoğlu ve davetliler daha sonra festival kapsamında açılan stantları dolaştı.

Kadın Festivali kapsamında Aliağa ilçesinde faaliyette  bulunan   Helvacı  Gençlik  ve Dayanışma   Derneği  üreten kadın  destek  amacıyla açtığı yöresel ürünleri sergilendiği stant  ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Helvacı gençlik ve dayanışma derneği üreten kadın programı çerçevesinde 8 mart dünya emekçi kadınlar günü münasebetiyle  izfaşta düzenlenen etkinliğe katıldıklarını belirten  Dernek Başkanı  Serkan Sever  “Üreten kadına destek olmak amaçlı stant yerimizde üç gün sürecek olan etkinliğe el emekleriyle ürettikleri ürünlerini sergilemek isteyen bayanlara yardımcı olmak isteriz. Dernek olarak kadınların yanında olmaktan ve desteklerimizi her daim devam ettireceğimizi bildirir emekçi kadınlar gününün anlamına yakışır bir şekilde yaşanması temennilerimle.” dedi.





Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı #yinedenserkanacar