Halk Oyunları Topluluğundan   Beraberlik Lokması

Halk Oyunları Topluluğundan   Beraberlik Lokması
Editör: Aliağa Medya
13 Nisan 2021 - 12:21
Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Halk oyunları topluluğu tarafından  son dönemde  arta Koronavirüs  salgını ile  artan terör olaylarının sona ermesi, ülkede yeniden birlik ve beraberliğin hakim olabilmesi için lokma hayrı yaptı.
Aliağa Tüpraş halk eğitim merkezi Halk oyunları ekibi Eğitmenleri Rüya, Hakan Şen öncülüğünde halk oyunları kursiyerleri ile ramazan ayı başlangıcı münasebetiyle  demokrasi meydanında lokma hayrı gerçekleştirdi
Eğitmen Hakan Şen  Korona virüsden  hayatını kaybeden  vatandaşlarımıza hem şehit düşen asker ve polislerimizin ruhuna hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek adına bin kişilik lokma hayrı yaptıklarını kaydetti. Şen”  Lokma hayrına katılan tüm vatandaşlarımıza  teşekkür ediyorum. Bu vesile ile emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Allah kabul etsin hayırlı ramazanlar diliyoruz.” Dedi.
 Son günlerden Koronavirüs salgını arttığını ve koronavirüs  salgının nedeniyle yaşanan olayların kendilerini derinden etkilediğini dile getiren   Eğitmen  Rüya Şen “kursiyerimizle birlikte birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Koronavirüs’de hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve  şehitlerimiz anmak istedik. Hayrımıza katkı sağlayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İsmail Hakkı Ergün