Aliağa Umut Kervanı'ndan  Ramazan Yardımı

 Aliağa Umut Kervanı'ndan  Ramazan Yardımı
Editör: Aliağa Medya
13 Nisan 2021 - 11:25
İzmir Umut Kervanı Aliağa Temsilciliği , Ramazan ayı münasebetiyle kentte yetim aileler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı ulaştırdı.
Umut Kervanı Aliağa Temsilcisi Erkan  Alp  yaptığı açıklamada Umut Kervanın  uzun yıllardan beri mağdur ve muhtaçların umudu olmaya devam ettiklerini vurgulayan Erkan Alp , Aliağa Temsilciliği 2021 Ramazan ayında'da yardım faaliyetlerine ’Ramazan Umut  Olsun ‘ sloganıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Aliağa merkez Çaltılıdere ve Güzelhisar mahallelerinde tespit ettiği birinci derece ihtiyaç sahibi onlarca yetim öksüz ailelere gıda kolisi yardımında bulunduklarını belirtti.
Derneğin Aliağa temsilcisi Erkan Alp  “Bu mübarek Ramazan ayında hayırseverlerimizin bize ulaştırdıkları yardımları ailelerimize teslim ettik. Allah hayır sahiplerinden razı olsun.Ancak bu fakir ailelerimizi  sadece Ramazan ayında değil,Yılın oniki ayı boyunca ihtiyaçları oluyor.Bu nedenle bütün hayırseverlerimizden bu ihtiyaç sahibi aileleri hatırlamalarını ve yardımlarını talep ediyoruz. Hemde bizimle birlikte gelip bu dar gelirli ailelerimizi gezip görmelerini istirham ediyoruz.Muhtaçların sofrasında sıcak bir yemeklerinin olması sizi bizi bir Millet olarak mutlu edecektir.Hayat paylaşınca güzelleşir Ve anlam kazanır.BU vesileyle Umut Kervanı Aliağa Temsilciliği  olarak bütün Aliağa halkımızın mübarek Ramazan-ı şeriflerini tebrik ederiz.”ifadelerini kullandı