GÜNGÖR, "ESNAFIN DERDİNDEN EN İYİ BİZ ANLARIZ"

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor

GÜNGÖR, "ESNAFIN DERDİNDEN EN İYİ BİZ ANLARIZ"
Editör: Aliağa Medya
16 Kasım 2018 - 17:08
CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Aliağa Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Erol Güngör yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güngör, saha çalışmalarına Aliağa Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek devam etti.

2019’un Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmaları hız kazandı. CHP’den Aliağa Belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim olan Erol Güngör, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aliağa Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Güngör, esnafın çayını içti, hayırlı işler diledi.

Ziyaretlerinde kendisinin de 30 yıldır Aliağa’da ticaretle uğraştığının altını çizen Güngör şunları dile getirdi:  “ Aliağa’da 30 yılı yakın süredir ticaretle uğraşıyorum. Birçok sektörde faaliyet göstermekteyim. Gerek sanayi, gerek nakliyat gerekse de enerji gibi birçok sektörde faaliyet göstermekteyim. Bunları neden söylüyorum. Esnafın halinden onların çektiği sıkıntılardan veya beklentilerini en iyi ben bilirim. Bugün de yapmış olduğum ziyaretlerde emekçi kardeşlerimizle bunları konuştuk. Sağ olsunlar çaylarını içtik bizleri misafir ettiler. Hepsinin sıkıntılarını ve isteklerini dinledik. Nasip olurda bu görev bize verilirse emekçi kardeşlerimizin tüm sorunlarına hâkimiz ve bunları çözüme ulaştıracağız.” Dedi.

#Aliağa