Ak parti Aliağa ilçe başkanlığı aday adaylarını tanıttı

 Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi basın mensuplarına düzenlediği kahvaltılı toplantı ile Aliağa Belediye Başkanlığına aday adaylarını tanıttı

Ak parti Aliağa ilçe başkanlığı aday adaylarını tanıttı
Editör: Aliağa Medya
16 Kasım 2018 - 16:35




 Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi basın mensuplarına düzenlediği kahvaltılı toplantı ile Aliağa Belediye Başkanlığına aday adaylarını tanıttı.



Sanat sokağında   bir  Cafede     tanıtma kahvaltısına İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları Aliağa Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan sekiz isim ile basın mensupları katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşma yapan Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın” Amacımız  ve Bütün hedeflerimiz  Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023 hedefine yürüyebilmek için makul, mantıklı, her seviyede planlarımızı uygulamak, bu planlardan biri olarak da Aliağa’yı Ak Belediyecilik ile tanıştırmaktır. 2009’da bıraktığımız belediyeyi tekrar geri  almak istiyoruz. Buna uygun  plan ve çalışmalarımız var. Arkadaşlarımız kendi aralarında  hazırlıkları çalışmalarını yürütüyor. Sadece belediye başkan  adayının  belirlenmesini bekliyoruz.Daha önce belirtimiz gibi Bütün adaylarımıza Yönetim Kurulu Üyeleri olarak aynı mesafede, aynı uzaklıktayız. Genel Merkezimiz Belediye Başkanı olarak kimi gösterirse Teşkilatımız olarak onun arkasında sonuna kadar mücadele edeceğiz. İl Başkanlığı’nın ve Genel Başkanlığı’nın talimatı ile seçimleri yürüteceğiz . Asla yönetim kurulu  ve teşkilatımızda hiçbir arkadaşımız  Partinin talimatı dışında herhangi bir davranış sergilemeyecek. Bunu da  müsaade etmeyeceğiz.”  dedi.



“Şehir Efsanesi Olabilir”

Bazı yerel basın  organlarında  okuduğu kadarıyla  dışarıdan aday gösterileceği  konusunda kendilerine iletilen  bir şey olmadığını vurgulayan  Başkan Sayın ”Bunlar şehir efsanesi olabilir ancak teşkilatımız bize kimi gönderirse onu biz sahipleriniz. Hiçbir arkadaşımıza da ihanet etmeyiz.Öyle bir mühim yapımız yok. Burada bütün yönetim kurulu üye arkadaşlarım adına  söz veriyorum. Genel Merkezimizin gösterdiği adayın arkasından çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatçılık bunu gerektirir diye konuştu.



“Vakit ,Aliağa Vakti”

Ak Parti  Aliağa İlçe başkanın  Belediye Başkanın adayın  tahminen aralığın ilk haftasında belirleyeceğini belirten Başkan Sayın “Aliağa için yaşadığımız şehir için doğru  yapılan ne varsa sonuna kadar  yanında dururuz. Teşkilatımızın adına şunu söylüyorum bizim bir tek derdimiz var Aliağa’yı Ak Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Bütün çabalarımız  budur. Arkadaşlarımız  yaptığı  ziyaretlerle  teşkilata destek olmak için yaptıklarını düşünüyoruz. Aynı Hz. İbrahim Peygambere su götüren karıncalar gibi  biz karıncalar gibi çalışıp hedeflediğimiz noktayı istiyoruz. Bu konuda ne yapılacaksa onu yapacağız. Talimatlar dışında herhangi bir şey yapmayacağız. Bir an önce adayımızı belirleyip tahminen  aralığın ilk haftasında belirlenecek. Ne kadar erken olursa o kadar iyi olur. Aday adayı arkadaşlarımızın talepleri bu yöndedir. Biran önce çalışmak istiyoruz. Zaman kıymetlidir. Vakit Aliağa vaktidir. Ancak şunu da  söylüyorum teşkilatımız  hiçbir olumsuz davranış sergilemeyecek . Çabamız 2009 yılındaki Aliağa Belediyesini tekrar ele almaktır Biz Ak Partili hiçbir arkadaşımızı satmayacağımızı bir kez daha yenileyip söz veriyoruz.”” şeklinde konuşmasını bitirdi.

İlçe başkanı konuşmasından sonra Ak Parti’den aday adayı isimler aday olma nedenlerini ve planladıkları projeleri basın ile paylaştı. Toplantı birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

#Aliağa