Gelecek Partisi İzmir Teşkilatı Aliağa ziyareti

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor.

Gelecek Partisi İzmir Teşkilatı Aliağa ziyareti
Editör: Aliağa Medya
03 Temmuz 2020 - 07:11
Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi İzmir’de yoğun hareketlilik devam ediyor
Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilat Başkanı Hakan Yazar, İl Başkan Yardımcısı Serhat Mustafa Şener, Parti İçi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilayda Tuğrul ve İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Bilal Kıymık,
Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti . İlçe Binası’nda gerçekleşen ziyarette olağan kongre tarihi ve partinin vizyonu hakkında konuşuldu.
İl teşkilatın   kendilerini ziyart etmelerinden memnuniyetlerini dile getirene kurucu  İlçe Başkanı Gürcan Alkan “Ziyaretlerinden dolayı il başkan yardımcılarıma teşekkür ederiz. Çalışmalarımıza başladık.Kongre  yapılacağı tarihi bekliyoruz “ dedi.
 Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Hakan Yazar ise ilçe  ziyaretlerini geçekleştirdiklerini söyleyen Hakan Yazar “Çalışmalarımıza seçim varmış gibi başladık” Aliağa ilçe teşkilatının, Gelecek Partisi İzmir il Teşkilatı kurulduğundan bu yana teşkilatlanmayı başarmış ilk ilçelerinden biri.Burada ilçe başkanına ve yönetimine teşekkür ederim. İzmir teşkilatı olarak şuanda 20 ilçede başkanlarımızı atadık. bu ay içerisinde 10 tane ilçenin kongresini yapıp bu ilçelerimizin kongre aşamasını bitirmiş olacağız. Ondan sonra da büyük kongreye hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.
Teşkilat olarak her an seçim hazır gibi  olarak çalıştıklarını ifade eden Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Serhat Mustafa Şener Yerel seçimlerde İlçe teşkilatının  Aliağa’nın anahtarını genel başkanı teslim edeceğini düşündüğünü belirtti.Şener ” Kısa zamanda çok yol kat etmişsiniz. biz seçim safına girdiğimizde, sahaya indiğimizde iyi  işler çıkaracağız Amacımız düzeyli siyaset yapmak. Parti olarak ifade ve düşünce özgürlüğünün hiçbir zaman bastırılmaması konusunda hassasiyet gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.