Emekli-Sen Aliağa 'dan dayanışma gecesi

DİSK’e bağlı Emekli Sen’in Aliağa Şubesi, üyeleriyle geleneksel dayanışma yemeğinde buluştu.

Emekli-Sen Aliağa 'dan dayanışma gecesi
Editör: Aliağa Medya
08 Eylül 2023 - 10:06
Emekli Sen Aliağa Şubesi üyeleriyle geleneksel dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Bu yıl 7.si düzenlenen yemeğe; DİSK Emekli - Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, DİSK/Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Osman Durmaz ve sendika üyelerinin yanı sıra; DİSK Emekli-Sen Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özkaynak, CHP İzmir eski Milletvekili Kani Beko, CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ve partinin ilçe yönetimi, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve partinin ilçe yönetimi,  Yeşil Sol Parti Aliağa İlçe Eşbaşkanı Veysel Özbay, Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, STK temsilcileri, oda temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
“Emeklilerin daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için mücadele veriyoruz”
Programın açılış konuşmasını yapan DİSK Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Osman Durmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Emek mücadelesinden emekli olmayan biz emekliler, yaşlarımız 60’ı geçmesine rağmen hala mücadelenin içerisindeyiz. Emeklilerin daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için mücadele veriyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” Dedi.
“Birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz”
Durmaz’ın ardından söz alan DİSK Emekli - Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe ise, “İyi ki varsınız, iyi ki birlikte mücadele ediyoruz. Mücadele etmenin ne demek olduğunu sizler iyi bilenlerdensiniz. Biz, geleceğe bir şeyler bırakmak için mücadelemize devam ediyoruz ve sizlerle birlikte mücadele etmeye de devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. DİSK eski Genel Başkanı ve CHP İzmir eski Milletvekili Kani Beko ile DİSK Emekli-Sen Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özkaynak da gecede birer konuşma gerçekleştirdi. Emekli Sen Aliağa Şubesi’nin geleneksel dayanışma yemeği, ödül töreni ve Müzisyen Cengiz Onur’un seslendirdiği türkülerin ardından sona erdi.