Cirit ; Şahıslar temsil ettiği kitleyi incitmemek zorundadır."

Aliağa CHP ilçe Başkanı Gülsen Cirit , CHP Aliağa ilçe yönetimi olarak, kadın kolları başkanını ilçe yönetim toplantılarına uzun zamandır almadıklarını bu günden itibaren ilçe başkanı olarak kadın kol

Cirit ; Şahıslar temsil ettiği kitleyi incitmemek zorundadır."
Editör: Aliağa Medya
29 Ekim 2019 - 21:52
Aliağa CHP ilçe Başkanı Gülsen Cirit , CHP Aliağa ilçe yönetimi olarak, kadın kolları başkanını ilçe yönetim toplantılarına uzun zamandır almadıklarını bu günden itibaren ilçe başkanı olarak kadın kolları başkanı olarak görmediğini belirtti.



CHP ilçe başkanı  Gülsen Cirit Sosyal Medyada yaptığı açıklaması şu şekildedir.

“Aliağa Kamuoyunun dikkatine”

Siyaset aynı zamanda nezaket ve bazı sosyal davranışları içinde barındırır ve öyle de olması gerekir. Ancak, üzerinde siyasi sorumluluğu olan şahıslar temsil ettiği kitleyi incitmemek zorundadır.

 

CHP Aliağa ilçe yönetimi olarak, kadın kolları başkanını ilçe yönetim toplantılarına uzun zamandır almıyoruz. Ancak, hangi güç saiki ile hareket ettiğini bilmediğim bu kişiyi bu günden itibaren ilçe başkanı olarak kadın kolları başkanı olarak görmediğimi, bu kararın tüzük gereği siyasi yaptırımı varsa üstlenmeye hazır olduğumu, pervasızlık ve pişkinlik sınırlarını zorlayan kişilere karşı ilçe başkanı olarak gerekli tepkiyi vermeye devam edeceğimi bildiririm. Saygılarımla.” şeklinde açıklamada bulundu.

Bu  sabahki 29 Ekim törenleri esnasında  CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi   Seçil Adalet Işık ,Belediye Başkanı Serkan Acar ile Özçekim  fotoğrafını sosyal medyada paylaşmışdı.