CHP Menemen delege seçimleri Kavga!

CHP Menemen delege seçimleri Kavga! Cumhuriyet Halk Partisi Menemen’de delege seçimleri Uğur Mumcu mahallesindeki seçimle son buldu

CHP Menemen delege seçimleri Kavga!
29 Kasım 2019 - 22:37
CHP Menemen delege seçimleri Kavga! Cumhuriyet Halk Partisi Menemen’de delege seçimleri Uğur Mumcu mahallesindeki seçimle son buldu.  Uğur Mumcu mahallesinde geçtiğimiz günlerde delege seçimlerinde katılım düşük olmasından dolayı seçim ertelenmişti. Listeye dışardan müdahale edildiği için partililerin oy kullanmaya gitmediği iddia edilmişti. Dün yapılan seçimle beyaz liste başarılı olarak çıktı.

Seçimden daha çok konuşulan olay ise meclis üyelerinin kavga etmesi oldu. İddialara göre sayım yapıldığı esnada iki Meclis üyesi arasında tartışma yaşandı ve tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Meclis üyelerinden Erdal Kanmış’ın Meclis Üyesi İhsan Perçin'e yumruk attığı ve tarafların bir süre tartıştığı edildi. Menemen Belediyesi Meclis üyesi İhsan Perçin “ aramızda herhangi bir sorun yok “ diyerek tartışmayı kapatmayı tercih etti.

 

“Abimizdir, Büyüğümüzdür”

Meclis Üyesi İhsan Perçin’e yumruk attığı iddia edilen Erdal Kanmış tartışmayı kabul etse de  kavgaya dönüşmediğini iddia etti.  Kanmış, “ İhsan Perçin bizim abimizdir, büyüğümüzdür. Aramızda sözlü bir münakaşa yaşandığı doğrudur fakat yumruklaşma doğru değildir, biraz yanlış anlaşılmış çünkü öyle bir şey yoktur. Kendisini çok sevdiğim partisine sahip çıkan değerli bir abimdir. Aramızda herhangi bir sorun veya küslük yoktur olması da söz konusu dahi değildir” dedi.

Ayrıca sosyal medya hesabından " Ugur mumcu mahallesi delege seciminde yaşadıgımız Küçük olumsuzlugu abimiz ve parti egitmenimizle konuşarak çözdük yolumuz açık olsun..." şeklinde açıklama yaptı.