Aliağa'da Adalet Sarayı müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan Bütçe komisyonunda devam eden bütçe görüşmeleri esnasında verdiği soru önergeleriyle ve yaptığı konuşmala

Aliağa'da Adalet Sarayı müjdesi
Editör: Aliağa Medya
29 Kasım 2019 - 18:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan Bütçe komisyonunda devam eden bütçe görüşmeleri esnasında verdiği soru önergeleriyle ve yaptığı konuşmalarla Aliağa’ya yapılacak yatırımları gündeme getirmeye devam ediyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın da yakından takip ettiği bakanlıkların 2020 yılı bütçe görüşmeleri Aliağa için olumlu sonuç vermeye başladı.


ALİAĞA ADALET SARAYI 2020 YILI YATIRIM PROGRAMINA EKLENDİ


TBMM Plan Bütçe komisyonlarında Aliağa’nın sanayi ve turizm potansiyeli açısından İzmir’e rol model olabilecek potansiyeli olduğunu sıklıkla dile getiren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun gündeme getirdiği Aliağa Adalet Sarayı Projesi ile ilgili Adalet Bakanlığından yanıt geldi. Adalet Bakanlığından gelen yazılı cevapta şu ifadelere yer verildi:


15 BİN 260 METREKARE


“Aliağa Adalet Sarayı Projesi 2019 yılı yatırım programında etüt proje karakteristiğinde yer almakta olup 15 bin 260 metrekare alana sahip adalet hizmet binası projesi tamamlanmıştır. Aliağa Adalet Sarayı 2020 yatırım programı inşaat karakteristiğine teklif edilmiştir”