CHP'li Aslanoğlu'ndan kongre açıklaması: Hedef tek liste olmuyorsa yarış!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekili toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak, "tek liste" iddialarına yanıt verdi. Aslanoğlu, her il başkanının ilinde birlik ve beraberlik amaçladığını, bu nedenle olabiliyorsa herkesi kucaklayan tek liste olması gerektiğini, olamıyorsa kırgınlık olmadan demokratik bir yarış verilmesi gerektiğini söyledi.

CHP'li Aslanoğlu'ndan kongre açıklaması: Hedef tek liste olmuyorsa yarış!
Editör: Aliağa Medya
18 Haziran 2023 - 23:45
 CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımıyla, Kemeraltı EGİAD Etkinlik Merkezi'nde milletvekilleriyle bir araya geldi. 

"YEREL SEÇİM İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLİYORUZ"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri ile yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantılar kapsamında 14 ve 28 Mayıs seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ve 2024 yerel seçimlerinin yol haritasının belirlendiğini anlatan Aslanoğlu, "Milletvekillerimizle birlikte yaklaşan yerel seçimleri planlamak, bir önceki genel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yol haritamızı belirliyoruz. Birlikte çalışarak yerel seçimde 30 ilçeyi ve Büyükşehir Belediyesi'ni alacak şekilde çalışmalarımız planlıyoruz" dedi. 

"KONGREDE BİRLİK BERABERLİK OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Aslanoğlu, toplantılarda kongre sürecinin de ele alındığını kaydederek, "Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayıp, kurultay sürecine kadar İzmir'in birlik beraberlik içinde olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. 

"HER İL BAŞKANI TEK LİSTE İSTER"

Toplantılarda "Tek liste" çağrısında bulunduğuna yönelik iddiaları da yanıtlayan Aslanoğlu, "Her il başkanı kongre süreçlerinin birlik ve beraberlik içinde olmasını ister. Bu nedenle ben de olabiliyorsa herkesi kucaklayan tek liste olsun derim. Olamıyorsa 2 liste çıkar ama birbirimizi kırmadan, dökmeden süreci tamamlarız." dedi. 

Haber:Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ -