CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tugay Bornova'da: "Her Sorununuza İlk Ben Koşacağım

CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tugay Bornova'da: "Her Sorununuza İlk Ben Koşacağım
Editör: Aliağa Medya
09 Şubat 2024 - 11:35
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bornova Çamdibi'nde coşkulu bir halk buluşmasına katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan Tugay, "Her sorununuza ilk ben koşacağım" sözünü verd
Tugay, Zorluğun Farkındayız Ama Bir Aileyiz:

Adaylık sürecinin zorluklarına değinen Tugay, CHP'nin her zaman bir aile olduğunu vurguladı. Geçmiş dönem CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan gibi isimlerin de yer aldığı buluşmada Tugay, şunları söyledi:

 Geçmiş dönem CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan gibi isimlerin de yer aldığı buluşmada Tugay, şunları söyledi:

"Bazı insanlar Cumhuriyet Halk Partisi'nin hangi ideoloji ve idealde birleştiğini öğrenebilmekte zorluklar çekiyor olabilirler. Bizler kendi çıkarlarımız, rant, cebimizi doldurmak, yandaşları beslemek için değil, biz bu ülkede sevdalı olduğumuz için, biz cumhuriyete aşık olduğumuz için, biz Atatürk'e yürekten bağlı bulunduğumuz yer için bu görevlere talip olduğunda. Bu duygularla biz bir aileyiz."

Tugay, Hizmet Sözü Verdi:

Bornova'ya ve İzmir'e hizmet etmenin kendisine büyük bir onur vereceğini belirten Tugay, "Her sorununuzda ilk ben koşacağım" sözünü verdi. Tugay, 5 yıllık görev süresi boyunca İzmir'i daha da güzelleştirmek için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Birlik Mesajı:
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki de CHP'nin İzmir'de kazanmaya mahkum olduğunu söyledi. "Bu kaleyi Atatürk düşmanlarına teslim olmayacak arkadaşlar." diyen Eşki, İzmir'in Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi olduğunu vurguladı.

Geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da CHP'nin altı okunu her zaman gururla taşıdıklarını söyledi. "Birileri günlerdir partinin rozetini kullanmaktan imtina ediyorlar, nedense İzmir'de göremiyoruz." diyen Atilla, CHP'nin İzmir'de yine kazanacağını savundu.
Konuşmaların ardından CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay,

Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, halka selam verdi.