CHP' DEN YENİ MAHALE'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

[embed]https://www

CHP' DEN YENİ MAHALE'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
Editör: Aliağa Medya
04 Mart 2019 - 21:43
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1wQ5mpESiKw[/embed]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe örgütü  Yeni Mahalle’de seçim bürosunun  açılışını  yaptı.



Vatandaşların ve partilerin katılımıyla çoşkulu kalabalığa dönüşen açılışa, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit ve yönetimi, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve yönetimi, Millet İttifakı Aliağa Belediye Meclis Üyesi Adayları  partiler ve  vatandaşlar gösterdi.



Açılıştan önce  ilk konuşmayı yapan CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen  Millet İttifakı’nın başkan adayı Özcan Durmaz’ı belediye başkanı yapacaklarını   vurgulayan Cirit  “. Bizim sizden dileğimiz hepinizin tek tek kapı kapı dolaşıp Özcan Durmaz’ı burada en yüksek oyla seçtirmek için çaba göstermeniz. Halkın belediyeciliğini yapmak için gelen Özcan Durmaz için hep birlikte çalışmaya davet ediyorum. İfadelerini kullandı.



Cirit’in konuşmasının ardından  kısa bir konuşama yapan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz yola çıktıklarını Seçimleri kazancaklarını inandıklarını  Martın sonu Özcan  Başkanla bahar olacağını  söyledi

.

“Özcan Durmaz Sizin içinizden gelen biri ”   

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın ardından   konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Bu yerel seçimin  sadece belediye başkanı ve belediye meclis üyesi seçimi olmadığını, Bu yerel seçimin ülkemizde demokrasiye, hukuk düzenine, adalete yeniden dönüşün yolunu açacak bir seçim. olduğunu ifade Yücel“Özcan Durmaz sizin içinizden gelen biri. İçinizde yetişen biri. Eğitimiyle, ailesiyle, partimizde verdiği emekle, mücadeleci kişiliğiyle Aliağa’ya şimdiden çok yakıştı. 31 Mart’ta Aliağa’da Özcan Durmaz ile İzmir’de de Tunç Soyer ile birlikte inşallah Aliağa’yı inşallah hak ettiği yere ulaştıracağız.” Şeklinde konuştu.



“Fabrikalar Satılmayacak ”

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter  yaptığı konuşmasında Aliağa İlçesinin ekonomik değeri olan Türkiye içinde  önemli  bir ilçe olduğunu  bunun yanı sıra kendilerinde Aliağa İlçesine önem verdiklerini  ,2014 seçimlerinde bir şansızlıkla sonucu Aliağa’yı verdiklerini   Fakat 31 Mart yerel seçimlerinde   Millet İttifakıyla beraber tekrar alacaklarını inanandıklarını söyledi .



Sertel” Özcan başkanımın da hem ilçe başkanıyken gördüğüm stratejileri ve enerjisi, şimdi de belediye başkan adayı olaraktan bu güzel Aliağa’yı çok güzelleştireceğine inanıyorum. Ekonomik değeriyle, insanların mutluluğu, kişilerin ahengiyle, ülkemizin bütünlüğüyle çok güzel bir ilçe olacak. Bu vesileyle buradayız hep beraber.  31 Mart’ta Aliağa’da ve Türkiye’de bu tek adam rejimine ve AK Parti’nin 17 yıldır Türkiye’yi getirdiği son noktaya kadar hedefte bir noktamız var. 12 noktasını vuracağız. İzmir, Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya, Balıkesir, Bursa, Zonguldak, Tekirdağ her yer bizim olacak. Sebep her iktidarı tencere devirir. Her iktidar tencereyle gider. Tencereler boşaldı. Evlerimizde çorba yapacak bir malzeme bulamaz hale geldik. Devlet çadır manavlığı yapıyor. Devletin işi mi çadır manavlığı? Devlet devletliğini bilecek. Şeker fabrikaları satılmayacak. Tank fabrikaları satılmayacak. Devletin araziler üç beş kişiye peşkeş çekilmeyecek.



“Hesap Soracağız ”

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter’in ardından   konuşma yapan Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz Mart’ın sonunu hep birlikte bahar yapacaklarını belirten Durmaz, “ Beş yıl oldu düştük. Bugün düştüğümüz yerden kalkacağız. Aliağa’ya halkın iktidarı borcumuz var. Onu ödeyeceğiz. Bugünü bekledik çalanlardan hesap sormak için. Bugünü bekledik emekçiyi tokatlayanlardan hesap sormak için. Bugünü bekledik halkın arazilerini yağma yapanlardan hesap sormak için. Bugünü bekledik arka sokaklarda avukat dövenler için. Bugünü bekledik gazetecileri sokaklarda tokatlayanlardan hesap sormak için.



Bugünü bekledik muhaliflere sokaklarda kurşun sıkanlardan hesap sormak için. Hiç kimse siyaset üstü havalarla MHP’li olduğunu saklayamayacak. Hiç kimse Millet İttifakı’na zillet ittifakı diyemeyecek.



Diyenlerden hesabını soracağız. Aliağa ayağa kalktı. O zaman haddini aşanlar oturacak. Mart’ın sonunu hep birlikte bahar yapacağız.” Şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından Aliağa Petrol İş Sendikası Şube Eski Başkanı, Petrol İş Sendikası Eski Genel Merkez Yöneticisi İbrahim Doğangül partiye üye oldu. Partinin geniş katılım rozetini  Doğangül’e CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel taktı. Rozet  takımında  sonra CHP Yeni Mahalle Seçim bürosu açılışı kurdelesini  CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz ile birlikte kesti.



Açılışından sonra CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz  partililer ve vatandaşlar Aliağa Devlet Hastanesi Kavşağı’na kadar yürüdü.