CHP'den Muhtarlar Derneğine ziyaret

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi, iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Oğuzhan ve yönetimi bu kapsamda; Saadet Partisi, İYİ Parti, AK Parti ve HDP ilçe teşkilatlarını ziyaretlerin ardından muhtarlar derneğini ziyaret etti.

CHP'den Muhtarlar Derneğine ziyaret
Editör: Aliağa Medya
21 Haziran 2020 - 23:00
 
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi Koronavirüs salgını sürecinde iade-i ziyaretlere ara vermişti. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, daha önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kurumlara iade-i ziyaret gerçekleştirmeye başlayan  CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve Yönetim kurulu üyeleri birlikte Aliağa Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Muhtarların sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi alan CHP İlçe Başkanı  Özlem Şan Oğuzhan “İlçe  yönetim kurulumuzla beraber iade-i ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu çerçevede muhtarlar derneği başkanımız ve yönetimini ziyaret ettik. Muhtarlar ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Muhtarlarımız siyasetsiz olarak seçilen ve mücadele veren en demokratik kurumlardan bir tanesidir. Kamu hizmetlerinin yurttaşlarımıza ulaştırılmasında köprü görevi yapan, fedakarca ve büyük bir özveri ile çalışan muhtarlarınızın her zaman yanındayız. Muhtarlarımızın bölgeleri için bizlerin yapabileceği ne varsa elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Misafirperverlikleri için derneğimize teşekkür ediyor, tüm mahalle muhtarlarımıza başarılar kolaylıklar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.