CHP Aliağa merkez mahalle delegasyon seçimlerinde mor liste üstünlüğü

CHP Aliağa  İlçe Örgütü, merkez  mahalle delegasyon seçimlerini tamamladı

CHP Aliağa merkez mahalle delegasyon seçimlerinde mor liste üstünlüğü
Editör: Aliağa Medya
01 Aralık 2019 - 23:48
CHP Aliağa  İlçe Örgütü, merkez  mahalle delegasyon seçimlerini tamamladı.5 listeyle gidilen seçimlerde Özlem Şan Oğuzhan’ın mor listesi birinci çıktı. Buna göre mor liste toplam 94 delege çıkarırken, yeşil  liste 74 delegede kaldı.



Aliağa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP Aliağa İlçe Örgütü , Merkez mahalleler olan Yeni Mahalle, Yalı Mahallesi, Siteler Mahallesi, Kültür Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Kazım Dirik Mahallesi ve Atatürk Mahallesindeki  delege seçimlerinde  partiler büyük ilgi gösterdiler.

Demokratik bir ortam içerisinde gerçekleşen , partili tüm üyelerin özgür ve hür iradelerini kullanarak sağlıklı bir şekilde tamamlanan Merkez Mahalle delegasyon seçiminde  7 mahallenin 4’ünde Özlem Şan Oğuzhan’ın Mor Listesi birinci çıkarken, diğer 3 mahallede ise Saim Yurdakul’un yeşil listesi birinci çıktı.

Merkez Mahalle delegasyon seçiminde  sonra  sosyal medya hesabında  açıklama yapan avukat  Özlem Şan Oğuzhan” 01 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Aliağa CHP Seçimlerine katılan tüm üyelerimize teşekkür eder, delege seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. İfadelerini kullanırken



Saim Yurdakul ise Sosyal medya hesabında  yaptığı açıklamada  şu ifadeleri kullandı “Değerli partililerimiz, bizlere yakışır olgunlukta gerçekleştirdiğimiz delege seçimlerini demokrasi şölenine çeviren bütün renklere teşekkür ediyoruz bize verdiğiniz yetkiyi partimiz ve Aliağa lehine en doğru şekilde kullanacağımızdan kuşkunuz olmasın. Hepinize teşekkürler, Herşey Çok Güzel Olacak...”

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta ve açık hava