CHP  Aliağa'dan  Yörükler Derneğine ziyaret

CHP  Aliağa'dan  Yörükler Derneğine ziyaret
Editör: Aliağa Medya
31 Mart 2021 - 23:15
 Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan ve yönetimi, belediye meclis üyeleriyle birlikte Aliağa Yörükler Derneğine  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile CHP belediye Meclis üyeler Murat Erdem, Savaş Dağdeviren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz  haftalarda  Aliağa Yörükler Derneğin Başkanlığına seçilen  Tuncay Narşap ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette dernek çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyarette CHP heyeti,  Aliağa Yörükler Derneğin Başkanlığına seçilen  Tuncay Narşap ve yönetim kuruluna  başarı ve kolaylık diledi. Aliağa Yörükler Derneği başkanlığına seçilen Tuncay Narşap, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek CHP heyetine  teşekkür etti.
Ziyaret sonrası açıklama da bulunan  İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Aliağa Yörükler Derneğinin yeni seçilen Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsuna gittik. Yörük kültürümüzün güzellikleri hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine konukseverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.