Çaltılıdere'nin  su şebeke hattı yenileniyor

Çaltılıdere'nin  su şebeke hattı yenileniyor
Editör: Aliağa Medya
31 Mart 2021 - 20:00
İZSU Genel Müdürlüğü, tüm ilçelerin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için yaptığı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Aliağa ilçesinde İZSU tarafından yürütülen altyapı çalışmalarıyla birçok mahallenin içme suyu şebeke hattı yenilendi.
Aliağa ilçesinde daha sağlıklı bir yaşam için altyapı çalışmalarına devam eden İZSU Genel Müdürlüğü, ilçenin eskiyen ve ekonomik ömrünü yitiren şebeke hatlarını yeniliyor. Hacı Ömerli Mahallelerinde yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. , Hacı Ömerli mahallesi içme  suyu şebekesi ve branşman nakillerini birlikte tamamladı. İZSU’nun başarılı teknik amiri Aytekin Gültekin öncülüğünde  İZSU ekipleri Çaltılıdere mahallesinde  ömrünü yitirmiş içme suyu şebekesinin yaklaşık 2 km olan kısmını değiştirme çalışmasına başladı.
Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan , ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,”Çaltılıdere mahallesi ömrünü yitirmiş içme suyu şebekesinin yaklaşık 2 km olan kısmını değiştirme çalışmasına başlayan , Hacı Ömerli mahallesi içme  suyu şebekesi ve branşman nakillerini birlikte tamamlayan ve içme suyu şebekesini devreye alan  İZSU çalışmalarını yerinde gördük. Emeği geçenlere teşekkür ediyor , mahallerimize hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.