CHP ALİAĞA'DAN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

CHP ALİAĞA'DAN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ
Editör: Aliağa Medya
31 Ekim 2020 - 11:52
Cumhuriyet halk partisi Aliağa İlçe Başkanlığı, İzmir’de dün yaşanan; özellikle Bornova ve Bayraklı’da tahribata yol açan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında harekete geçti.
Sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatan CHP Aliağa, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere battaniye ve çadır bağışı çağrısında bulundu. Yapılan çağrıda “Bornova ve Bayraklı’da geceyi sokakta geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımız için battaniye ve çadır ihtiyacı oluşmuştur. Battaniyelerini ve çadırlarını paylaşmak isteyen vatandaşlarımızın saat 10:00 ile 14:00 arasında CHP Aliağa İlçe Başkanlığı binamıza getirmelerini rica ederiz. Toplanan battaniyeler ve çadırlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.” denildi.
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da tüm İzmir’e geçmiş osun dileklerini ileterek “Dün bir doğal afet yaşadık. Bir deprem ülkesi olarak buna alışmalı ve hazırlıklı olmalıyız. Ancak ne yazık ki, yine dere yataklarına, sağlam olmayan zeminlere oturtulan binalar, eksik denetim ve kullanılan kalitesiz malzeme canımızı yakmıştır. Her şeye rağmen İzmir yine farkını göstermiş ve yaraları sarmak için tüm İzmirliler seferber olmuştur. Deprem dolayısıyla zarara uğrayan, evi hasar gören, can ve mal kaybı yaşayan vatandaşlarımız için bizler de Aliağa’dan tüm imkanlarımızla yardımcı olacağız. İlk olarak, acil ihtiyaç kapsamında çadır ve battaniye eksiğini gidermek için bir kampanya başlattık. Depremde zarar gören hemşerilerimize maddi-manevi destek ve yardımlarımız devam edecek. Tüm İzmir’imize ve halkımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”