Başkan Koştu'dan depremle ilgili açıklama;

Başkan Koştu'dan depremle ilgili açıklama;
Editör: Aliağa Medya
31 Ekim 2020 - 12:07
Başkan Koştu’dan depremle ilgili açıklama;
 Ege Denizi Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Bergama Belediyesi bütün ekipleri ile teyakkuza geçti. Bergama’da yoğun bir şekilde hissedilen depremde Bergama merkez ve kırsal mahallelerinde şuan itibariyle herhangi bir can kaybı ve maddi hasara rastlanmadığını açıklayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, deprem sonrası Bergamalı vatandaşlara paniğe kapılmadan dikkatli olunması çağrısında bulundu.
BAŞKAN KOŞTU; “EKİPLERİMİZ TEYAKKUZDA”
Bergama genelinde yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı belediye ekiplerinin teyakkuzda beklediğini ifade eden Başkan Koştu,“ Merkez üssü Ege Denizi olan 6,6 büyüklüğündeki deprem bölgemizde şiddetli bir şekilde hissedildi. İlçemizde şuana kadar yaşanan olumsuz bir olay yok. Kriz masasında görevli arkadaşlarımızla tüm mahallelerimizle irtibat halindeyiz” dedi.
BAŞKAN KOŞTU; “PANİK YAPMADAN ARTÇI SARSINTILARA DİKKAT EDELİM”
Olası artçılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Koştu, “Paniğe kapılmadan dikkatli davranalım. Özellikle merkeze uzak mahallelerde evlerinde hasar tespit eden vatandaşlarımız muhtarlar aracılığıyla bize ulaşabilirler. Belediye olarak tüm ekiplerimizle yaşanabilecek olumsuz durumlar için hazırız. Hepimize geçmiş olsun. İzmir merkezde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum” dedi.