Chp Aliağa'dan Anneler Günü Vefası

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe İlçe Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve diğer yöneticiler Anneler Günü dolayısıyla partinin en yaşlı kadın üyesine ve evladını kaybetmiş annelere ziyarette bulundu.

Chp Aliağa'dan Anneler Günü Vefası
Editör: Aliağa Medya
09 Mayıs 2020 - 23:41
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe İlçe Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve diğer yöneticiler Anneler Günü dolayısıyla partinin en yaşlı kadın üyesine ve evladını kaybetmiş annelere ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında annelere çiçekler sunarak saygılarını ilettiklerini belirten Ataş, Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasakları nedeniyle erken ziyarette bulunduklarını ifade ederek “Annelerimize layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır. Bizler, en büyük acıyı yaşamış, evladını kaybetmiş annelerimize ziyarette bulunarak bir farkındalık yaratmak istedik. Acılarını paylaştık, yalnız olmadıklarını, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı ilettik. Bu ülke annelere çok şey borçlu. Başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştirip bu ulusa armağan eden, bir insan yetiştirerek bir ulusu kurtaran Zübeyde Anamız olmak üzere bütün analara sözümüzdür, borcumuzdur: Bu ülkede hiçbir ananın evladını aç yatırmak zorunda kalmayacağı, hiçbir ananın gözünden yaş akmayacağı güne kadar sabırla ve azimle çalışacağız. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına kutluyorum.” dedi.

 OĞUZHAN’DAN TEŞEKKÜR

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da İlçe Kadın Kolları’na gerçekleştirdiği ziyaretler dolayısıyla teşekkürlerini sunarak “Bu yıl isterdik ki her bir fedakar anneyi ayrı ayrı kucaklayabilelim. Ancak Koronavirüs ile mücadele tedbirleri dolayısıyla bu mümkün olmadı. Kadın Kollarımız gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerle hepimizin hislerine tercüman oldu. Arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ben de, yönetim kurulum ve ekip arkadaşlarım ile birlikte Pazartesi günü annelerimizi ziyaret ederek dertlerine, sıkıntılarına ortak olacak, istek ve taleplerini dinleyeceğim. Bu vesile ile, sağlıklı günlerde tüm anneleri kucaklayacak Anneler Günü etkinliklerinde buluşmak dileği ile tüm annelerimize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”şeklinde konuştu